Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αν ψήφιζα στην Αττική

Πάντα είχα μια μανία να γίνω δάσκαλος για να βάζω βαθμούς και να τιμωρώ ή να επιβραβεύω.
Αν λοιπόν ψήφιζα στην Αττική θα είχα το δικαίωμα να βαθμολογήσω του υποψήφιους Περιφερειάρχες.
Η κλίμακά μου ξεκινάει από το -10 για τον χείριστο μέχρι το + 10 για τον άριστο.
Θα ξεκινήσω από τον χειρότερο και θα πηγαίνω σ΄αυτούς που βαθμολογώ καλύτερα

Σγουρός -10. Οσοι δεν θυμούνται ξεκίνησε από πατριάρχης της άρσης βαρών και μέγας φίλος και υποστηρικτής Ιακώβου. Μπορεί να πιστέψει κανείς ότι δεν ήξερε τί γινόταν με τις ντόπες; Και αν δεν ήξερε τί γινόταν κάτω από τη μύτη του, γιατί δεν ζήτησε συγνώμη και μετά να πάει σπίτι του. Εύγε στο ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη στο πρόσωπό του.
Μητρόπουλος -9. Ο τηλεαστέρας Ο συνομιλητής του Αυτιά και του Μπαρού. Ο "υποστηρικτής", κάθε ταπεινού και καταφρονεμένου με το δικηγορικό γραφείο που "απαλύνει" τις αδικίες. Ο Πασόκος που τα βάζει με το μνημόνιο. Ο δικηγόρος της κατάργησης του ΛΑΦΚΑ.
Αδωνις -8. Εχει χειρότερους του από πάνω, μόνο και μόνο γιατί δεν έχω κάτι να τους προσάψω επί της προσωπικής του ηθικής. Οι πολιτικές του απόψεις τουλάχιστον εμετικές. Συστήνω Primperan εάν αποφασίσετε να τον παρακολουθήσετε.
Κικίλιας +2 Συμπαθής μπασκετμπολίστας. Ακούω φρέσκο λόγο, όχι κονσέρβα. Αρνητικό του η σύμπραξη με Νικήτα. Θα τούβαζα μεγαλύτερο βαθμό εάν δεν έπαιζε ο ίδιος το χαρτί του Γιαννούλα. "σιγά τα ωά", εάν γνωρίζει το Γιαννούλα.
Διάκος +3 Δεν νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή των πράσινων. Εχω κάποιες επιφυλάξεις. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα κάποιον που προέρχεται από το Μαοϊκό χώρο (το ίδιο θάλεγα και για τον Τατούλη). Κατά τα άλλα φαίνεται αγωγνιστή του περιβάλλοντος με κοινωνικές ευαισθησίες.
Αλαβάνος +5 Τίμιος αγωνιστής των ιδεών του. Ως προς την προσωπική του ηθική τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν παίρνει μεγαλύτερο βαθμό διότι δεν καταλαβαίνω το λόγο να διασπάσει το ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον ο Τσίπρας δεν επέμενε στον κ. "καθηγητή". Εάν ο "καθηγητής" , ήταν η μοναδική επιλογή του ΣΥΝ καλώς έκανε ο Αλέκος και κατέβηκε.
Ψαριανός +7 Συμπαθής ραδιοφωνατζής. Εχει παλέψει τα ζητήματα των μεταναστών, της πολυπολιτισμικότητας, της αποπινικοποίησης της χρήσης των ναρκωτικών, των δικαιωμάτων των μειονοτήτων. Ισως θάπρπεπε να τον γνωρίσω περισσότερο για να είμαι βέβαιος για μεγαλύτερο βαθμό.
Την Παρασκευή πριν τις εκλογές θα ξαναβαθμολογήσω με τα δεδομένα της προεκλογικής περιόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου