Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Πάμελα ή Ανγκέλα

Από τη στιγμή που η Ελλάδα εισήλθε στην ευρωζώνη, άρχισε να κολυμπάει στη θάλασσα χωρίς σωσίβιο και χωρίς μπρατσάκια. Προσπάθησε να μάθει κολύμπι και αρχικά έδειχνε ότι τα καταφέρνει. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και γύρω μας ήταν ένα σωρό "φίλοι" που βοηθάγανε στην εκμάθηση. Τότε αρχίσαμε να γίνουμε θαρραλέοι και μετά θρασείς. Νομίσαμε ότι τα ήρεμα νερά και οι φίλοι θάταν για πάντα εκεί. Αρχίσαμε να κάνουμε και δύσκολα στυλ κολυμπιού, όπως πεταλούδα. Νομίσαμε ότι είμαστε οι πλέον μάγκες και ξανοιχτήκαμε τόσο που πλέον δεν φαινόταν η ακτή. Ήταν τόσο εύκολο το θέμα που απομακρυνθήκαμε από τους φίλους, άλλωστε τί ανάγκη τους είχαμε, αφού τα καταφέρναμε τόσο καλά. Ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων αυξήθηκε πολύ, οι δαπάνες ξέφυγαν, τα αρπαχτικά οργίαζαν, ο Καραμανλής έπαιζε play station, o Αλογοσκούφης δεν έκανε τίποτα, ο Τσίπρας με το αίτημά του για πρόσληψη και άλλων 100.000 δημοσίων υπαλλήλων, μα έβαζε βαράκια στοπ κολύμπι μας, η Παπαρήγα έβαζε τους Παμίτες της να μας κάνουν πατητές βουτιές, με το αίτημα για διπλασιασμό των μισθών, χωρίς καμία αύξηση παραγωγικότητας, ο Παπανδρέου χαμογελούσε διότι θεωρούσε ότι σε λίγο θα είναι αυτός ο προπονητής του κολυμβητή της ανοιχτής θάλασσας.
Ξαφνικά η θάλασσα φουρτούνιασε, αλλά ο Καραμανλής ουδέν έπραξε για να στρίψει την πορεία προς την ακτή.
Σε λίγο άρχισε ο κολυμβητής να βουλιάζει, να μην μπορεί να επιπλεύσει, άρχισε να καταπίνει νερά. Ο Καραμανλής το έβαλε στα πόδια. Νέος προπονητής ανέλαβε ο Παπανδρέου.
Στην αρχή πίστεψε ότι ο κολυμβητής θα καταφέρει να μείνει στον αφρό, χωρίς και αυτός να δώσει εντολή για επιστροφή. Η αριστερά συνέχισε να ζητάει και άλλο ξάνοιγμα στον ωκεανό πλέον. Οι Νεοδημοκράτες το είχαν βουλώσει και δεν έλεγαν τίποτα.
Ο Παπανδρέου τότε κατάλαβε τι γινόταν και έδωσε εντολή να γυρίσει ο κολυμβητής μόνος του πίσω στα ρηχά. Νόμισε στην αρχή ότι θα τα καταφέρει μόνος του.
Σε λίγο ο κολυμβητής δεν μπορούσε ούτε καν να κινηθεί. Κάποιοι ισχυροί εχθροί που είχαν στοιχηματίσει ότι δεν θα τα καταφέρει έβαζαν επί πλέον εμπόδια στην επιστροφή. Πριν βουλιάξει στον πάτο πρόλαβε ο κολυμβητής και ψέλισε may day.
Ημιθανή τον έβγαλαν έξω οι ναυαγοσώστριες και άρχισαν στον τελειωμένο κολυμβητή να του κάνουν το φιλί της ζωής. Δυστυχώς η ναυαγοσώστρια δεν ήταν η Pamela Anderson, αλλά η Ανγκελα Μέρκελ.
Η αριστερά επιμένει ότι πρέπει άμεσα να σταματήσει το φιλί της ζωής και να ξαναπάμε στη θάλασσα.
Ισχυρίζονται ότι υπάρχουν οι εσωτερικές δυνάμεις να κολυμπήσουμε μόνοι μας μέσα στα κύματα.


Ο Χ Ι Α Υ Τ Η




Α Λ Λ Α Α Υ Τ Η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου