Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Καλή Χρονιά

Γιορτινές μέρες και γι΄αυτό αφήνω για αργότερα τη μιζέρια του ασφαλιστικού προβλήματος και θα καταπιαστώ με κάποια θετικά που προκαλεί η οικονομική κρίση.
Επιτέλους δεν είναι κυρίαρχες οι λογικές της λαϊκής βλακώδους δεξιάς και των δήθεν σοσιαλιστοκαθηγητάδων τύπου Μητρόπουλου που συνωστίζονται στο πρωινάδικο του Αυτιά. Επιτέλους άρχισαν να ακούγονται οι φωνές που λένε ότι δεν είναι υπέρ του λαού το ξετίναγμα του Ταμείου του Κράτους και της υπερχρέωσής του, υπέρ δήθεν λαϊκών αιτημάτων.
Άρχισαν οι τεράστιες υπερκαταναλωτικές δαπάνες του Κράτους και των πολιτών να μειώνονται.
Η εισαγωγική διείσδυση υποχώρησε.
Το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών με το εξωτερικό, ενώ εμφανίζεται αυξημένο σε δολάρια, στην πραγματικότητα, εάν υπολογιστεί σε ευρώ, μειώθηκε.
Τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν στο τελευταίο δωδεκάμηνο από 324 εκατομμύρια ευρώ σε 1.064.
Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν οι άρπαγες που μας κυβερνούν αλλά και ο καθείς μας χωριστά είναι ότι υπάρχει σήμερα μια ευκαιρία για πρόοδο των ασθενέστερων βασισμένη σε μια πιο υγιή βάση και όχι με τις ιδεοληψίες του παρελθόντος.
Καλή Χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου