Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Μπιρμπιλιά

Τη σταύρωσαν την Τίνα για τα τέλη κυκλοφορίας.
Δεν μπόρεσαν οι Πασόκοι να τα βάλουν με τη μεγάλη κατηγορία των μικροαστών αυτοκινητιστών.
Θα χαριστούν φαίνεται και στους μεγαλοαστούς Πορσεδάκηδες.
Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό λόγο το mea culpa του Γιωργάκη και το άδειασμα της όμορφης μπιρμπιλιάς για τα τέλη κυκλοφορίας.
Ποιός ζημιώνεται.
Ο μεγαλοαστός με τη παλαιά Τζάγκουαρ, την καινούργια BMW και τα δύο σπιντάτα αυτοκίνητα για τους κανακάρηδες; Πλήρωσαν πολλά; Καλά τους έκαναν. Και παραπάνω να τους έβαζαν.
Ο μεσομεγαλοαστός με τη Μερτσέντα και το δεύτερο παλαιό αυτοκίνητο για την κυρά; Πλήρωσαν πολλά; Καλά τους έκαναν. Και παραπάνω να τους έβαζαν.
Ο μεσοαστός με το Γιαπωνέζικο μεγάλο αυτοκίνητο που ακόμα το χρωστάει και με το δεύτερο μικρότερο; Πλήρωσαν πολλά; Δεν έχουν παρά να μείνουν με ένα αυτοκίνητο πιο καινούργιο που δεν επιβαρύνεται με επιπλέον τέλη.
Ο μικροαστός με το FORD των 1800 κυβικών που και αυτός το χρωστάει; Δεν έχει παρά να πάει σε ένα πιο μικρό με λίγα τέλη.
Πρόβλημα βλέπω μόνον στον μισθωτό και τον μικροσυνταξιούχο που έχει ΕΝΑ μόνον αυτοκίνητο τριάντα ετών, που δεν έχει να αγοράσει άλλο; Μόνον γι΄αυτόν υπάρχει πρόβλημα.
Αντί λοιπόν να ανακαλέσουν την μπιρμπιλιά θάπρεπε να την βελτιώσουν με επιπλέον τέλη για όλα τα αυτοκίνητα και με επιστροφή χρημάτων στους μισθωτούς και συνταξιούχους με μικρά εισοδήματα και στους ανέργους.
Γειά σου Τίνα!
Αναρωτιέμαι: Πότε θα καταλάβεις ότι έχει μπλέξει στο αβυσσαλέο στόμα του πράσινου λύκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου